Pe scurt…

Nationala mica. Locul 3 in clasamentul FIFA (1997), aproape semifinalisti la WC94, veniti dupa o calificare mult asteptata la Euro2008, am inceput preliminariile pt Africa cu frana de mana trasa (0-3 Lituania), am mers cu viteza 1 pe autostrada (1-0 Feroe), am depasit toate camioanele dar ne-am izbit de un boschet (2-2 Franta), ne-am luat la intrecere cu Ferrari dar am ramas pe linia de start (2-3 Serbia) si in final a ajuns trabantul inaintea noastra la destinatie (1-2 Austria). Adio domnule Mandela! Adio diamante! Adio surfing! Adio FOTBAL!!!

Mami, am facut un boc in pantaloni. Conform zicalei: „Tara arde si Boc se scarpina in 3 litere”, situatia, si-asa naspa, devine iritant de naspa. Maine (azi) cica ar fi un mars de protest al studentilor impotriva deciziei guvernului de a nu majora bursele si de a elimina subventia pentru transportul in comun. Bursa nu am, abonamentul la metrou nu e asa scump, deci mai bine merg la sport ca e vremea mult prea placuta si sunt plin de energie.

Din colectia primavara-vara. Un amic a fost azi (ieri) prin mall la cumparaturi. A gasit o pereche de blugi misto, bej, marca Bigotti. Cand s-a dus la casa sa-i plateasca, a zis ca au o pata si nu-i mai plac. Explicatia: costau 300 euro, insa ceea ce el nu stia e ca blugii respectivi nu numai ca se spalau si se calcau singuri, dar chiar mergeau singuri. Asadar, dragi pitipoance si cocalari, poftiti la mall!

Arhitectura umana. Azi mi-am dat seama ca omul e construit prost. De exemplu, ar trebuie sa existe o linie neagra de demarcatie intre unghie si carne sa stie si cei adormiti pana unde sa taie.

1 Aprilie. A trecut si ziua pacalelilor dar eu n-am apucat sa pacalesc pe nimeni. De fapt a fost ceva, dar nu e demn de mentionat. Oricum satisfactia e cu atat mai mare cu cat nu mi-am luat eu teapa :D… dar anul mai are multe zile.

Radio. Ce a aparut mai intai: domnisoara Zu’ sau postul de radio? Raspuns: bineinteles, domnisoara. Asadar, daca cei de la radio nu au inregistrat marca la OSIM ar cam trebui sa se grabeasca daca nu vor sa-si piarda identitatea.

Girafa, nu mai scoate limba! Imi fac mea culpa pentru gestul de mai devreme prin care mi-am lovit colegul de camera si bunul prieten Ilincu. Nu mingea de cauciuc usor dezumflata si nici piatra din care a sarit au facut ca ea sa-i mangaie parul de pe picioare, ci dorinta mea de a-l salva de intepatura unui tantar hoinar. In schimb, NU regret nicio clipa umilinta aplicata la tenis :)).

Diverse. Noapte buna/Buna dimineata copii. O primavara placuta!

Un răspuns to “Pe scurt…”

  1. pe cand ceva cu gigi becali?:>
    sa vezi ce rating capeti atunci;)):*:*

Lasă un comentariu